Surdegsbröd
Bakat med vetesurdeg, skrädmjöl och havrekli
Lundby Ljusa
Bakat med skrädmjöl och havrekli, toppad med sesam- eller vallmofrön
Danskt solrosrågbröd
Bakat med grovt rågmjöl, klipt råg, solroskärnor och linfrön
Surdegsbaguette
Bakat med vetesurdeg, skrädmjöl och havrekli
Valnöts/hasselnötsbröd
Bakat med skrädmjöl, havrekli, valnötter och rostade hasselnötter
Sportbröd
Bakat med klipt råg, grovt rågmjöl, råg-och vetesurdeg, solroskärnor,linfrön och mörk sirap. Toppad med rågflingor
Ostbräck
Bakat med skrädmjöl, havrekli och Grevé. Toppad med grovriven Grevé
Havrebräck
'
Bakad med havrekross, rågsurdeg, grahansmjöl, solrosfrön och linfrön
Vallom/Sesambräck
Bakat med skrädmjöl och havrekli, toppad med sesam- eller vallmofrön
Kardemummabulle
Bakad med mjölk, rörsocker, smör, ägg och kardemumma. Fylld med smör, rörsocker och kardemumma
Kanape
Bakad med vetemjöl, smör, äggula och socker. Toppad med rörsocker
Kanelbulle
Bakad med mjölk, rörsocker, smör, ägg och kardemumma.
Fylld med smör, rörsocker och kanel
Chocolate Chip Cookies
Bakad med vetemjöl smör, socker, ägg, farinsocker och mörk choklad.
Slät fläta
Bakad med mjölk, rörsocker, smör, ägg och kardemumma. Toppad med pärlsocker
Havrekaka
Bakad med brynta havregryn, smör, socker och ägg
Vaniljstrass
Bakad med smör, vetemjöl, florsocker, vaniljsocker och hallonsylt.
Chokladstrass
Bakad med smör, vetemjöl, florsocker, vaniljsocker och kakao. Toppad med pärlsocker
Hasselnötstopp
Bakad med malda hasselnötter, ägg och socker