Bröd

Surdegsbröd

 

Bakat med vetesurdeg, skrädmjöl och havrekli

Lundby Ljusa

 

Bakat med skrädmjöl och havrekli, toppad med sesam- eller vallmofrön

Danskt solrosrågbröd

 

Bakat med grovt rågmjöl, klipt råg, solroskärnor och linfrön

Surdegsbaguette

 

Bakat med vetesurdeg, skrädmjöl och havrekli

Valnöts/hasselnötsbröd

 

Bakat med skrädmjöl, havrekli, valnötter och rostade hasselnötter

Sportbröd

 

Bakat med klipt råg, grovt rågmjöl, råg-och vetesurdeg, solroskärnor,linfrön och mörk sirap. Toppad med rågflingor

Bräck/Frallor

Ostbräck

 

Bakat med skrädmjöl,   havrekli och Grevé. Toppad med grovriven Grevé

Havrebräck

'

Bakad med havrekross, rågsurdeg, grahansmjöl, solrosfrön och linfrön 

Vallom/Sesambräck

 

Bakat med skrädmjöl och havrekli, toppad med sesam- eller vallmofrön

Bullar och Kakor

Kardemummabulle

 

Bakad med mjölk, rörsocker, smör, ägg och kardemumma. Fylld med smör, rörsocker och kardemumma

Kanape

 

Bakad med vetemjöl, smör, äggula och socker. Toppad med rörsocker

Kanelbulle

 

Bakad med mjölk, rörsocker, smör, ägg och kardemumma. 

Fylld med smör, rörsocker och kanel

Chocolate Chip Cookies

 

Bakad med vetemjöl smör, socker, ägg,  farinsocker och mörk choklad.

Slät fläta

 

Bakad med mjölk, rörsocker, smör, ägg och kardemumma. Toppad med pärlsocker

Havrekaka

 

Bakad med brynta havregryn, smör, socker och ägg

Vaniljstrass

 

Bakad med smör, vetemjöl, florsocker, vaniljsocker och hallonsylt.

Chokladstrass

 

Bakad med smör, vetemjöl, florsocker, vaniljsocker och kakao. Toppad med pärlsocker

Hasselnötstopp

 

Bakad med malda hasselnötter, ägg och socker