Bräck/Frallor

Surdegsbröd

 

Bakat med vetesurdeg, skrädmjöl och havrekli

Danskt solrosrågbröd

 

Bakat med grovt rågmjöl, klipt råg, solroskärnor och linfrön

 

Valnöts/hasselnötsbröd

 

Bakat med skrädmjöl, havrekli, valnötter och rostade hasselnötter

Barkis

 

Bakat med skrädmjöl och havrekli, toppad med sesam- eller vallmofrön

 

Bröd

Bullar och Kakor

Surdegsbaguette

 

Bakat med vetesurdeg, skrädmjöl och havrekli

Sportbröd

 

Bakat med klipt råg, grovt rågmjöl, råg-och vetesurdeg, solroskärnor, linfrön och mörk sirap. Toppad med rågflingor

Ostbräck

 

Bakat med skrädmjöl,   havrekli och Grevé. Toppad med grovriven Grevé

 

Havrebräck

'

Bakad med havrekross, rågsurdeg, grahansmjöl, solrosfrön och linfrön 

 

Vallom/Sesambräck

 

Bakat med skrädmjöl och havrekli, toppad med sesam- eller vallmofrön

 

Kardemummabulle

 

Bakad med mjölk, rörsocker, smör, ägg och kardemumma. Fylld med smör, rörsocker och kardemumma

 

Kanelbulle

 

Bakad med mjölk, rörsocker, smör, ägg och kardemumma. 

Fylld med smör, rörsocker och kanel

Slät fläta

 

Bakad med mjölk, rörsocker, smör, ägg och kardemumma. Toppad med pärlsocker

 

Kanape

 

Bakad med vetemjöl, smör, äggula och socker. Toppad med rörsocker

 

Chocolate Chip Cookies

 

Bakad med vetemjöl smör, socker, ägg,  farinsocker och mörk choklad.

Havrekaka

 

Bakad med brynta havregryn, smör, socker och ägg

 

Vaniljstrass

 

Bakad med smör, vetemjöl, florsocker, vaniljsocker och hallonsylt.

 

Chokladstrass

 

Bakad med smör, vetemjöl, florsocker, vaniljsocker och kakao. Toppad med pärlsocker

Hasselnötstopp

 

Bakad med malda hasselnötter, ägg och socker